"Aventura unei calatorii nu poate avea nici un substitut. Ea este o experienta totala, marea oportunitate de a-ti dovedi perspicacitatea." ( Rosalind Massow).

marți, 8 februarie 2011

Info Unic Paris

Posted by Real Travel - Lumea vazuta de noi.... On 18:11 2 comments

Ø  Fiecare linie de metrou are o anumita culoare si defineste un traseu specific. Pentru Disneyland, de exemplu, de oriunde te-ai afla in Paris, poti lua metroul rosu.
Ø  Pentru a putea servi cina la restaurantul Jules Verne, situat pe primul nivel al Turnului Eiffel, trebuie sa faci rezervare cu cel putin trei zile in avans.

Disneyland
Ø  Cel mai scump restaurant din Paris se numeste L’Arpege, unde o portie costa in jur de 500$.

Un desert consacrat al restaurantului
Ø  Gare du Nord din Paris, este cea mai frecventata gara europeana, si a treia la nivel modial, dupa cele din Tokio si Chicago.

Gara de Nord - Paris
Ø  Arcul de Triumf a fost comandat de Napoleon Bonaparte, in anul 1806, dar finalizat in 1836. Pe zidurile sale interioare sunt inscrisi 558 de generali.

Arcul de Triumf - Paris
Ø  Disneyland Park si Walt Disney’ Studios Park.

1.    Parcul Disney cuprinde 5 taramuri de basm: Frontierland (reconstituie atmosfera Vestului Salbatic), Adventureland (unde va asteapta zeci de locuri de distractie), Fantasyland, (gazduieste toate personajele Disney), Discoveryland (aventura intergalactica in viitor) si Main Street – centrul de shopping, care intruchipeaza atmosfera unui orasel american din anii 1900.
2.    Studiourile Disney detin: Toon Studio (istoria desenelor Disney), Frontlot Disney (reproducerea fidela a studioului Disney), Backlot (taramul cascadorilor profesionisti) si Production Courtyard (incursiune in lumea productiei cinematografice).

Disneyland - Paris 
Ø  Gaumont Multiplex este centrul cinematografic din Disneyland, unde se pot viziona cele mai bune efecte tridimensionale din lume.
Va doresc o seara plina de bucurii! 
Si ne vedem maine…

2 comentarii:

superb..si-mi place ca ai si comentat la fiecare poza....felicitari

Minunate, calatoriile tale!

Trimiteți un comentariu