"Aventura unei calatorii nu poate avea nici un substitut. Ea este o experienta totala, marea oportunitate de a-ti dovedi perspicacitatea." ( Rosalind Massow).

duminică, 13 februarie 2011

Las Palmas de Gran Canaria

Posted by Real Travel - Lumea vazuta de noi.... On 14:48 3 comments

La capitolul atractii turistice din Las Palmas se poate include: un Aqua Park modern (unde te poti distra incercand senzatii de maxima adrenalina pe topoganele cu apa, poti inota cu leii de mare si ii poti hrani, poti sa joci sah pe o tabla de dimensiuni gigantice sau poti sa te "arunci" intr-o mare artificiala – un bazin unde sunt initiate electronic valuri de diferite inaltimi); o sala de jocuri (detine piste de bowling, mese de biliard, zeci de jocuri electronice, un magazin de suveniruri si un mini casino); plaja (incadrata de bazare, resturante, cafenele, mall-uri si vaporase de agrement).

Aqua Park - Las Palmas
Un alt punct turistic pe care il recomand, este situat in cartierul Vegueta, si adaposteste cea mai mare si cea mai importanta colectie antropologica din Europa. Muzeul, a fost creat in 1879 si este in totalitate rezervat istoriei aborigenilor. Prezentarile din cadrul muzeului, explica vizitatorilor lui procesul care a stat la baza dezvoltarii coloniilor de bastinasi, viata si obiceiurile lor, inainte de colonizarea Spaniola.

Aqua Park - Las Palmas
Aqua Park - Las Palmas
Portul Mogan, este cunoscut sub denumirea de „mica Venetie a Insulelor Canare” si atrage anual, sute de mii de vizitatori. Te fascineaza cu plajele sale cu nisip maroniu (adus din Desertul Sahara) si te impresioneaza prin atmosfera creata de arhitectura caselor traditionale, ce-l inconjoara. Strazile linistite, intime, cochete, iti poarta mintea si sufletul in timpurile stravechi.


Catedrala Santa Ana iti poate oferi imaginea panorammica a tinutului. Ea reprezinta un monument care imbratiseaza mai multe secole de istorie, precum si „caminul” picturilor celebre ale lui Juan de Miranda.

Catedrala Santa Ana
Dupa plimbari indelungate, ne reintorceam in paradisul oferit de hotel, si luam cu asalt piscina imensa si sezlongurile comode care o inconjurau.

Un "leu" adormit...

Va doresc o zi plina de bucurii! 
Si ne vedem maine…

3 comentarii:

lumea e foarte frumoasa pacat ca nu avem toti bani sa o vizitam:|

Frumoasa descriere, frumoase imagini...macar in felul acesta sa vizitam acele locuri :)

Trimiteți un comentariu